TRAINEE – Sportswear trend consultant


Har du lyst til å jobbe hos en ledende aktør innen sportsklær og friluftsartikler?
Har du lyst til å finne ut mer om de som digger produktene deres?
Da må du fortelle det til oss, for vi har blitt spurt om vi kan finne en som skal jobbe i markedsavdelingen sammen med flinke folk som er gode på strategi og analyse av handlemønster og sånt, men som skal fokusere mest på alle de som følger virksomheten på sosiale medier og selvfølgelig de som kjøper.
Dette er en trainee-stilling som betyr at den passer for deg som er klar for din første jobb.
Er det deg?
Da må du fortelle det til oss.

Du er litt over gjennomsnittet interessert i klær og mote og spesielt interessert i produktene rettet mot trening og utendørsaktiviteter, – det være seg form, farger og vær og vind.
Dette må du også fortelle til oss.
Vi ser ikke etter en moteblogger eller influencer, men vi ser etter deg som skjønner hvordan du bruker sosiologikunnskapene dine sammen med design og trender.
Arbeidssted er i Oslo.

Vi gleder oss til å lese henvendelsen din som fokuserer på hvem du er og hva du tror at du kan og hvordan du mener at du kan bruke det i denne rollen. Vi er ikke sånne som bryr oss om å lese CV og det er selvfølgelig fordi vi vet at unge mennesker ikke har så mye å skrive på en CV bortsett fra tull og tøys som de har fått høre av “karriereveilederen” på høyskolen eller universitet. Vi legger heller ikke inn noen svarfrist siden vedkommende ikke blir ansatt før til sommeren, men hvis du får gode vibber av å lese dette så kjører du på med en gang.

thea.asperheim@gmail.com – merkes “Trainee – STC”

Advertisement