CASTINGANSVARLIG – NORGE

CINEMON VISION AND VIBES ble etablert i sommer av sju jenter som fikk lyst til å starte for oss selv. Vi har hovedkontoret vårt i Praha og det er ikke bare fordi byen er kjent som den fineste filmbyen i vår del av kloden, men fordi vi trives veldig godt her og har enkel adkomst til jobber over hele Europa.

Noen av oss kommer rett fra skolen og nå ønsker vi å dra inn flere som står på terskelen til en verden hvor alt er mulig og alt er jo mulig på film. Vi vet hva slags mennesker vi ser etter, men vil at du beskriver hva du ser og hva du kan og hvordan du mener at du kan bidra med det som du tror at du kan. Vi har mye å gjøre og får henvendelser fra selskaper som kan hjelpe oss med det, men det er en grunn til at vi valgte å starte for oss selv og da liker vi å gjøre alt på vår egen måte og sammen med noen som vi trekker inn selv. Vi har for øvrig ikke tenkt å bli så store og berømte at vi ikke klarer å hente vår egen kaffekopp eller sende noen ned i sjappa på hjørnet for å kjøpe røyk eller boller og brus.
Det er ikke sånne mennesker vi trenger.

Vi tror at vi har lyst til å ansette noen som vil jobbe med casting og som vet at dette er en morsom jobb som lar seg kombinere med alt det andre som du gjør, en som blir ansatt på prosjektbasis fordi du går på skole eller gjør ting som passer fint med det som du kommer til å gjøre sammen med oss. Det blir oppfattet som kjempefint hvis du har tilgang til miljøer som preges av folkene som vi ser etter i våre produksjoner.

Litt ullen stillingsannonse, kanskje?
Hvis det er sånn du oppfatter denne teksten, så er du ikke en sånn som vi ser etter.
Hvis det derimot er sånn at du kjenner at du får noen gode vibber, så sender du en mail som handler om noe av det som du nettopp har lest og så tar vi det derfra.

andrea.dziubenko@gmail.com – merket “CASTINGANSVARLIG – NORGE”

Advertisement