Vil du jobbe sammen med oss i juleferien?

Vi skal gjøre ganske mye i Oslo, noen reklamer, en audition og noen greier med en danseskole og sikkert noe mer som jeg ikke kommer på i farta og da kan vi trenge en som kan hjelpe til med å få noe av det til å henge sammen. Vi vil ikke kalle jobben for en “prod.ass” og vil ikke kalle den for noe i det hele tatt, men du skal være en som er her og der og fikser ditt og datt eller fikser noen som fikser. Vi får dessuten besøk av en koreograf som kommer til å trenge litt hjelp og da er det fint om dere finner tonen på engelsk.
Litt ullen beskrivelse, kanskje.
Vi tar detaljene over en kaffe og kanelbolle.

Du må ha bil og du må kunne kjøre den.
Du må ha lang lunte og høy smerteterskel og hvis du har en tryllestav så kommer du sikkert til å få brukt for den.
Du liker å ha det ryddig.
Du liker å bære tingene dine selv.
Du liker å vise at du kan være tøff i trynet når det trengs og har sånne øyne som gnistrer når du skjønner at du må få noen til å holde seg unna når de ikke skjønner det selv.
Du må tåle musikken vår, random dancing, teite vitser og latterkick.

Høres dette ut som en kul juleferiejobb?
Du får godt betalt og ansvar og handlefrihet og vibber som du skal lete lenge etter for å finne noe som ligner.

Vi kommer ikke til å kødde med deg og gi deg drittjobber som vi ikke gidder å gjøre selv og “vi” er for øvrig Malin, Olivia og Thea pluss en liten gjeng med filmstudenter. Andrea skal være i Praha sammen med Martina og Katerina, mens Margaret og Neelam er opptatt med noe annet.

Send melding merket “Jeg redder jula” til thea.asperheim@gmail.com hvor du er klar på hva du vil og hvem du mener at du er.
Vi er ikke sånne som leser CV.
Hvis du ikke får svar fra oss, så har vi valgt en annen for vi må bestemme oss ganske fort. Jeg liker egentlig ikke å skrive akkurat det, men sånn er det bare med den saken.

Nå er du allerede inne på nettsiden vår og da kan du benytte anledningen til å lese litt mer om oss i tillegg til at du kan sjekke “bloggen” på Facebook hvor du får se at vi jobber med noen av de kuleste kundene i Europa, – hvis du digger dans og mote og vet hvordan man oppfører seg i møte med kjendiser så kommer du til å digge denne jula og kanskje til og med se på den som en åpning for en ny karrierevei.

Hilsen Thea

Advertisement